Hóesés és influenza

Szép jó reggelt kívánok! 🙂 Ismét esik a hó, ebből kifolyólag sétáljunk,vezessünk lassabban! A mai napra kettősfronti hatás várható, melynek tünetei lehetnek:

  • fejfájás,migrén
  • vérnyomás ingadozás
  • ízületi panaszok erősödése

Ahogy korábban írtam, a hideg nem garancia arra, hogy lassítja az influenza terjedését. Öltözzünk rétegesen, és ha nagy városokban tömegközlekedéssel utazunk, nem árt feltenni az influenza elleni maszkunkat sem. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, zöldséget, és mozogjunk kicsit.

Ennyit az időjárásról és az egészségmegőrzésről 🙂

 

Érkezett egy fontos hír: Az Albert Schweitzer Kórházban látogatási tilalmat rendeltek el az influenza járvány miatt! 

“Tekintettel, hogy az illetékességi területünkön az influenza-szerű megbetegedések száma átlépte a járványküszöböt, a hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet saját hatáskörben eljárva LÁTOGATÁSI TILALMAT rendel el 2019. január 23-tól (szerda) visszavonásig, valamennyi fekvőbeteg ellátó osztály tekintetében.
A látogatási tilalom elrendeléséről értesítettük a Heves Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát is.
A tilalom ideje alatt a kórház főépületének aulájába – a látogatási időhöz igazodva – recepció kerül kihelyezésre, ahol a hozzátartozók számára lehetőséget biztosítunk a betegek részére hozott csomagok átadására, melyet kollégáink személyesen adnak át a betegek számára.
A tilalom feloldásáról a kórház információs csatornáin keresztül haladéktalanul tájékoztatjuk a lakosságot.
Megértésüket megköszönve!” 

Forrás: https://www.facebook.com/korhazhatvan.albertschweitzer/?__xts__[0]=68.ARBzhfWhhoTD3XSXkm3W5X1MKl7R4KykBp-304IKhai0CAoLmfcPG8xTv7-KVG2Gs8R9wwjD6LqvUQK2-BMvJciWtbSTw3IkXZkqz9uqOpJtGUKNilG58mVYDTX-JjyODrLRrAeypVeDhsVKwVfelMqPW4L_MUdOtczXh9TRiE8N6C0gGolWCIGIMVguRoCPPOs3bakS-BeIT_mvoWMeAda-wr713UgM9-Heza0RrCdh58WmT013-CvDMdmbFvYxUNnFRQHS6GiQiGXvEWNxwBUFB1BDIMYftNPye1Kxz8tVPmoG722_xvVrEP1rDaMqi9ybo00t4Bq4oafWskjJgawCLQ

Vigyázzunk Magunkra és Egymásra!

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük