Villáminterjú Tulipán Attilával

Köszönöm, hogy ismét szakítasz rám időt.

Én köszönöm hogy általad és a kartal.ihirek.hu olvasóival sikerül megismertetnem céljaimat ,munkáimat .

Hogyan telt a szilveszter?

Budapest zajától inkább ide Kartalra húzódtunk vissza ünnepelni,rengeteg munkám volt a múlt évben és csendre,nyugalomra vágytam.

Fogadtál meg valamit az Új évre?

Én minden évben azt kívánom ,akiket szeretek velem legyenek és az emberek kik körbevesznek legyenek szerencsések boldogok .

Farsangra készülsz valami érdekességgel a vásárlók számára?

Nemcsak a farsangra vannak terveim és már rendeléseim,de igen,szeretem meglepni az embereket és szeretik a munkáimat .

Tavaly meséltél, hogy szeretnél újítani, és hogy már akkor folyamatban volt pár dolog. Mesélnél erről? Haladnak a dolgok?

Az év első hatalmas lépése történt meg velem ! Dekorációm nem várt érdeklődést hozott évről évre, vásárlók és viszonteladók kerestek fel, így hát úgy döntöttem ! Mivel díszeim bármilyen alkalomra is készültek, azokat mind a legjobb minőségű és élethű selyemvirág anyagokkal készítettem el. De mára már a növekvő keresletet nem bírtam kiszolgálni egyedül, de a minőségből nem akartam lejjebb adni ! A döntésem abban az irányba fordult, hogy keresnem kel egy szintén virágszerető embert,aki szintén lélekkel dolgozik,aki szintén az álmát hozza létre egy csokorban vagy egy koszorúban,kinek fontos hogy együtt és külön is alkothassunk ! Így hát az élő virágoknak a teljes munkája ráfog várni,egzotikus cserepes nővények ,vágott virágokból hatalmas választékkal és színvilággal,élő virágokkal koszorúk közt választhatják ki,mint méretben és stílusban a legkedvezőbb árakon munkáinkat ! Így hát túlzás nélkül írhatom ! Szerződésünk már megkötve heteken belül elkezdünk berendelkezni,az Önök igényeire szánt 250 nm alapterületet kezdjük áruval feltölteni, így a Pest megyében a legnagyobb DEKORÁCIÓS AJÁNDÉK ÉS ÉLŐ VIRÁG KISKERESKEDÉSÉT LÉTREHOZVA ! MINDEN AMI VIRÁG ! Választottam szabados dekoráció és virágkötő művész! Több oktatáson túl tanulta és tanította szakmáját . Lenyűgözően dolgozik. Szeretnék néhány képet mutatni Szabados Lászlóné munkásságából.

És persze az én alkotásaimból is szeretnék mutatni! 🙂 

Ez pedig a legsikeresebb munkám:

 

Nahát Attila! Ezek csodás hírek! És micsoda csodálatos képek! Gratulálok! 🙂

Nagyon nagyon sok sikert és jó munkát kívánok immáron Nektek erre az évre!

Köszönöm, Köszönjük! Köszönöm, hogy újra megkerestél! 🙂 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük