Újra megkerestem Mecséri Alexandrát

Köszönöm, hogy a versenyidőszak előtt újra szakítasz rám egy kis időt.

Látom a posztokat, hogy jön a versenyidőszak. Milyen versenyeken fogtok részt venni?

Március 29-31-ig lesz a kvalifikációs verseny Pestszentimrén 19 versenyzőnkkel, egy hétvégén keresztül.

Hogy hogy a Tesco által lehet benneteket támogatni? Mesélnél erről egy kicsit? Mire fogjátok fordítani a pályázati díjat, ha megnyeritek?

A gödöllői és az isaszegi TESCO-ban most bevásárlással támogathatjátok csoportjaink tehetséggondozását január 21- től február 17-ig. A Kristály Művészeti és Rekreációs Alapítvány zenei tehetségei is megélhették már a színházi előadás izgalmait. A József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalt a budapesti Pannonhalmi Béla Általános Iskola diákjaival közösen adták elő. A helyszínen kapott zsetonokat kérjük, helyezzétek el az alapítvány javára!

Természetesen a gyermekek fejlődésére fordítjuk jelenleg egy 650.000 Ft os Air Track-re gyűjtünk, az Air roll már meg van. Hála a Bosch-nak 200.000 Ft már meg van az Air Track-re, és a Jótékonysági farsangi Bálon lenne a cél hogy gyűjtsünk hozzá.

Jótékonysági farsangi bál? Szuper! Tudnál erről is mondani néhány információt?

Igen, bált rendezünk Március 2-án szombat délután 17 órai kezdettel! Lesz jelmez verseny, nem csak gyerekeknek, vetélkedő, zenekar, svédasztalos meleg vacsora, tánc hajnalig.Támogatói jegyeket lehet vásárolni, ez lesz a belépő! A befolyt összeget a szőnyeg beszerzésére fordítjuk.

Aki ismer téged, az látja, hogy a Retrobic’s-on ismét újítottál. Elmondanád, hogy mik ezek?

Gumikötelek, és szalagok, amivel nagyon jó, kicsit másképp tudjuk izmainkat fejleszteni.

Láttam, hogy tibeti hangtállal is dolgozol edzések után. Mit funkcionál, miben segít?

Hangtál hangjaira lazítjuk el a különböző testrészeinket, relaxálunk, lazítanak rá vendégeim. Hangja, és rezgései jótékony hatással van szervezetükre.

Van változás a Retrobic’s megtartásával kapcsolatban? Még mindig ugyanakkor van? Árakról tudnál mondani pár szót? Mennyibe kerül, ha nem tudok bérletet venni, de néha-néha bemennék edzeni?

Még mindig ugyan abban az időben: hétfő 18 óra, szerda: 18:30 tól, utána relaxstreching hangtál bevonásával, és természetesen az ajándék egészséges turmix. 1000Ft / óra ebben minden benne van, bérlet 7000Ft, és 8 alkalomra szól (egy ajándék) korlátlan a lejárási ideje.

 

 

Lesz valamilyen fellépésetek a Retrobic’s-al, ahogy tavaly is volt?

Nincs jelenleg fellépés Retrobic’s-al.

És mi a helyzet a légjógával? Mikor várható az első óra? Nyitni szeretnél a spiritualitás felé ezzel? Miért pont a légjóga?

Légjógával kompenzálni tudom a pörgős életemet, visszakerülök magamhoz, ezt szeretném vendégeimnek is adni: Kerüljenek vissza magukhoz. 🙂

És igen, örömmel jelentem, be hogy február 2-án szombaton ingyenes nyílt nap lesz 17 órától-20 óráig. Facebook-on lehet jelentkezni az időpontra! Fél órás turnusokba 6 fő fér be.


Köszönöm, hogy ismét válaszoltál pár kérdésemre!

Én köszönöm, hogy újra megkerestél.

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük