Mini interjú Tokai Anitával a megrendezésre kerülő Sportnap végett

Köszönöm, hogy vállaltad ezt a villáminterjút. Tudnod kell, hogy hetek óta fel vagy nekem írva interjúra, amióta csak az eseményt megláttam. 🙂

Elmondanád, hogy pontosan miről is van szó?

Ez egy jótékonysági fekve nyomó verseny és sportnap. A fekve nyomó verseny idén már hivatalosan is bekerült az Országos Erőemelő Liga verseny naptárába. Úgy tűnik sikerült hagyományt teremtenünk.
Először a sportnap fogalmazódott meg bennem, de sok ilyen rendezvényen általában csak a nők vesznek részt, mert a férfiak unatkoznának. Ezért találtuk ki, hogy legyen egy fekve nyomó verseny, amin a férfiak is részt tudnak venni, vagy szívesen nézik. Ezért hívunk nemzetközileg is ismert és elismert sportolókat, akik szemináriumot tartanak nekik és ezzel járulnak hozzá a gyűjtés sikeréhez.

Mikor lesz, és hol ez az esemény?

2019.02.16-án lesz a kartali sportcsarnokban.

Látom, hogy ez már a második ilyen rendezvényed. Elmeséled, hogyan sikerült az első?

A fekve nyomó verseny nagyon jól sikerült. Közel 80 versenyző vett részt a versenyen.
A sportnapra is jöttek az ország minden területéről, bár remélem idén több kartali lakos vesz részt majd rajta.

Lesznek eltérések az elsőhöz képest?

Hasonló lesz a tavalyihoz. Apróbb változások lesznek. Pl. a büfét is mi csináljuk, mert szerencsére egyre több helyi vállalkozó támogatja a rendezvényt.
A verseny kategóriákban is lesz változás, hogy több embernek jó legyen. Folyamatosan próbáljuk úgy szervezni, hogy minél több embernek megfeleljen.
Az órák a szeminárium után kezdődnek csak, mert tavaly annyian hallgatták, hogy nem fértek el a teremben csak a csarnokban


Milyen programok lesznek a mostani rendezvényen?

9:00-tól mérlegelés
10:30-tól Bohos Kornél tart szemináriumot
12:00-tól kezdetét veszi a verseny, amit Kassa Szabolcs Európa és világbajnok és Nagy Ákos világbajnok fekve nyomó bírálnak.

12:00-tól Nagy Judit többszörös világbajnok fitness versenyző és a Fitten-pozitívan oldal vezetője tart bemelegítő órát
13:00-tól Palatinus Tünde többszörös Európa és világbajnok fitness versenyző, és verseny felkészítő edző, nemzetközi bíró tart popsi-combformáló edzést.

14:00-tól Pánczél Éva Gymstick Elite Trainer tart gymstick edzést

15:00-tól Gerháth Petra tart tabata edzést.

16:00-tól Olarnyik Gabriella pilates órájával zárjuk a napot.

Van belépődíj? Kik vehetnek részt? Van korhatár?

Belépő 2000 ft amivel részt vehet az összes programon.
A verseny nevezése 2000 ft előregisztrációval, 2500 ft a helyszínen. Kísérő jegy 1000 ft és 14 év alatt 500 ft.
Kortól, nemtől függetlenül sok szeretettel várunk mindenkit, aki mozogna egy jót vagy csak segíteni szeretne a Gödöllői gyepmesteri telep árva kutyusainak.

Miért pont a kutyáknak lehet felajánlani?

Azért döntöttünk a kutyák mellett, mert bár rengeteg szervezetnek lehetne gyűjteni, de sajnos mindenkinek nem tudunk. A kutyák a szívügyünk, mert ők nem tudnak segítséget kérni, hisz teljesen az embereknek vannak kiszolgáltatva. Itt mi vesszük meg személyesen a befolyt összegből a speciális tápokat, vitaminokat, játékokat és személyesen visszük el a menhelyre.

Ne haragudj, de nem tudom kikerülni a kérdést. A Te oldaladon is látom az Országos Állatmentő Alapítvány felháborító posztját. Aki nem tudja, miről van szó, elmondanád néhány mondatban?
Gondolod, hogy az ilyen negatív hírek miatt adakoznak kevésbé az emberek?

Túl sok mindent nem tudok arról a felháborító dologról, hogy az Országos Állatmentő Alapítvány, hogy és mennyit csalt ki az emberekből. Én is csak olvastam a cikkeket, és ha csak töredéke is igaz, akkor felháborító, hogy így visszaélnek az emberek jó indulatával! Ezért nem adakoznak szívesen az emberek már, mert ennyi csalást és rosszindulatot lát és hall.
Mi pont ezért intézünk mindent személyesen.
Az összes edző és bíró ingyen vállalja el a szereplést, mert ezzel tudnak hozzá járulni a kutyusok megsegítéséhez  .
🙂
Ezért próbálunk minél több vállalkozót bevonni, hogy támogassák a rendezvényt, hisz minél többen állnak mellénk és segítenek például a plakátok nyomtatásával, vagy zsömlékkel, vagy bármi mással, annál több mindent tudunk venni az árva kutyusoknak
🙂

Remélem én is el tudok menni a rendezvényedre, ha nem is tornázni, hanem Titeket videózni és fotózni!

Sok sikert kívánok a rendezvényhez és köszönöm, hogy vállaltad ezt a mini interjút!

Köszönöm szépen még egyszer és nagyon örülnék, ha eljönnél majd 🙂

Addig is nézzünk pár tavalyi képet 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük