A fogászaton jártam

Mintha az egész falut lázban tartaná a fogászat kérdése. Én egy korábbi információ szerint azt kaptam, hogy a mai nap indulnak meg a rendelések, így délelőtt az első utam oda vezetett.

Egy kedves asszisztens hölgy fogadott egy hatalmas határidőnaplóval a kezében. Rögtön megkérdeztem néhány dolgot. Az aktuális rendelési időről nem tudott sok mindent mondani, csak annyit, hogy ami korábban ki volt téve, az várható itt is. Tehát:

Hétfő:         14:30-20:00     Dr. Zeinali Ehsan

Kedd:         9:00-20:00        Dr. Czukor Péter

Szerda:      14:00-20:00      Dr. Zeinali Ehsan

                     14:00-20:00      Dr. Tőkés Enikő (fogszabályzás)

Csütörtök8:00-12:00       Dr. Zeinali Ehsan

Péntek:       9:00-20:00       Dr. Czukor Péter

Valamint, hogy Gál József doktor úrnak továbbra is van magánrendelése, ahová telefonon kell bejelentkezni. Panoráma- és kis-röntgen készítéséhez időpont nem szükséges. A telefonszám ugyanaz ami korábban ki volt téve, tehát: +36 20/519-06-01 , valamint e-mail cím is megvan adva, ami ez: fogsor@gmail.com

A másik égető kérdés a Fogászati Ügyelet.

Ahogy maga a fogászat is, úgy az ügyeleti rendelés is át(vissza)költözött ide. Az érkezés előtt telefonálni kell: +36205190601

Képeket nem készítettem belülről, majd akkor ha hivatalosan is át lesz adva 🙂 . De annyit elmondok, hogy Gyönyörű lett! Tiszta, igényes, és nem érzem magam a 80-as években, ha belépek oda 🙂 .

Köszönjük Mindenki Munkáját! 🙂 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük