Szilveszter a Pince Klubban, és a Kalász-Net

Nagyon sok üzenetet kaptam az elmúlt két napban. Gyakorlatilag mindegyik egy kérdés kört foglalt magában: 

 

“Lesz valahol bulizási lehetőség Kartalon? Miért nem lesz semmi a Kastélykertben?”

Az elsőre a válasz IGEN. A másodikra én személy szerint nem tudok válaszolni.

Utána jártam, és igen, a Pince Klubban lesz szilveszteri buli! Lesz gépi zene, és mulatós is, egyszóval VEGYES zenei kínálattal találkozhatnak azok, akik ide eljönnek szórakozni 🙂 Akik pedig még nem voltak itt sosem, ne vigyenek be italt, ugyanis helyben fogyasztás van. 
Mindenkinek kellemes szórakozást kívánok! 

A Kastélykerttel kapcsolatban már a hónap elején kaptam üzenetet, hogy most nem lesz szilveszteri buli. Erről több információm nincsen.

Kalász-Net

 

És látom, nagyon nagy lavina indult el a Kalász Nettel kapcsolatosan. Szerintem várjunk, ugyanis a poszt megjelenése napján, már írtam is nekik e-mailt! Ők pedig készségesen vissza is írtak, amiben azt írták, hogy a kérdéseimre januárban tudnak válaszolni 🙂 Én személy szerint azt a véleményt osztom, hogy tényleg jó lenne még 1 szolgáltató, de mivel nem értek hozzá, úgy döntöttem az e-mail írása napján, hogy ennél jobban nem ásom bele magam a témába. Februárban minden eldől 🙂 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük