Januári interjúkra lehet jelentkezni

Üdvözletem ezen a kissé borús és esős napon.

November 5-e óta vezetem ezt az oldalt, és elmondhatom, hogy az interjúkat nagyon szeretik olvasni az oldalon. Tudom a számokat, és hihetetlenül büszke vagyok, hogy Kartalon ennyire foglalkoznak és érdeklődnek az emberek a másik munkája iránt 🙂 

Így szeretném felhívni a figyelmet, hogy lehetőség van jelentkezni januári írásos interjúkra 🙂 Természetesen szeretnék videó riportokat is készíteni, ezzel is fejlődni és nem utolsó sorban még emberközpontúbbá tenni az oldalt!

Várom azok jelentkezését, akik szívesen mesélnének nekem Kartalról, (idősek is nyugodtan rám írhatnak, ugyanis szeretném elindítani a Kartal memoárjai menüpontot, ahol Kartal régi történeteit írnám le) továbbá azok jelentkezését, akik véleményt szeretnének alkotni Kartal fejlődéséről, vagy épp a saját vállalkozásukat szeretnék bemutatni 🙂 

Természetesen így is van betervezve néhány interjú januárra, lett olyan ami sajnos nem fért bele idén, de januártól gőzerővel be lesznek Ők is pótolva! 

Jelentkezni a hírportál facebook-os oldalán privát üzenetben lehet, itt : https://www.facebook.com/kartal.ihirek.hu/
Vagy a megszokott e-mail címen: dulaizsofia@gmail.com

“Légy résen, mert Kartalon, mindig történik valami” 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük