Vége az ünnepeknek

Remélem, hogy mindenkinek csodásan telt a Karácsonya. Köszönöm, a szebbnél szebb üzeneteket, képeslapokat, képeket és a jó kívánságokat amiket ebben a 3 napban kaptam 🙂

Az idén nálunk nem volt hatalmas evés ( okulva a tavalyi 9 fogásos menükből 🙂 ) , inkább a „minden nap együnk egy kicsit többet, mint átlagban szoktunk” stratégia volt felvezetve. Viszont, ahogy sok más családnál, a hűtő most nálunk is egy jenga és legó tereppé vált.

Igaz, elég ronda fekete karácsonyunk volt, és csak abban merek bízni, hogy ez nem lesz egyenesen arányos egy március közepi tartós hóeséssel. Ettől függetlenül, köszönöm, annak az ismeretlennek, aki tűzijátékkal emelte meg a karácsonyi időszakot 🙂

Én a mérleget jó alaposan eldugtam a fürdőszobában a saját biztonságom érdekében. Valamint a csurgatón sincs már megszáradt, az Eiffel-toronyra hajazó edénytömeg. 🙂

Sokuknak újra munkanap van, de ne feledjük, hogy 4 nap múlva ismét ünnepelhetünk, így érdemes már ma elkezdeni a virsli, lencse és a pezsgő vásárlást.

Én, ha lehetne, petíciót írnék, hogy minden évben ezeken a napokon legyen a szenteste és a karácsony. Hiszen ma csütörtök van, így minden karácsonyi ajándékdobozt elvisznek a szemétszállítók.

És, ha már szemétszállítás, akkor nem árt tudni, hogy mikor kezdik el elszállítani a fenyőfákat 🙂 

A kép forrása: http://www.zoldhid.hu/nkft/Kartal/

Én erre a mai napra, kellemes napot kívánok, azoknak, akik kipihenik az ünnepek fáradalmait. És minden tiszteletem azoknak, akik ismét munkába állnak.

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük