Focimeccsen jártam

Egyetlen focival kapcsolatos emlékem van: ” ÉS IGEN! KOPLÁROVICS BÉLA GÓÓÓÓL ! ” 

Nos, ez sem ma volt. Utána néztem, ez a gól a 2002-2003-as UEFA bajnokok ligájának selejtezőjében esett meg a méltán híres Manchester United ellen. 

A következő focis emlékem már Király Gáborhoz és a mackónadrághoz köthető. Én a kommentátori részt valamiért mindig is jobban szerettem hallgatni, mint a meccset nézni. 

Nem úgy mint ma! 

Nagy nehezen, de eljutottam az 1 órára meghirdetett Kartal SE kontra Pók FC mérkőzésre, ahol Kartal küzdött Vác ellen. 
Az első döbbenet akkor ért, amikor megláttam, milyen sokan vannak! Tele volt a nézőtér, sőt a fönti részen is voltak jó páran. Én innen vettem fel a mérkőzést. 

De mivel laikus vagyok, ezért szerettem volna utánanézni, hogy mi is az a Futsal.

A Futsal ( futszál) gyakorlatilag a nagy zöld pályás foci teremben lefolytatott változata. 2 csapat játszik egymás ellen, és egy kapus van. A pálya mérete vagyis a játéktér megegyezik a kézilabdázás játékterével. Viszont itt nem 90 percig játszanak, mint a füves pályán, hanem “csak” 2×10 percig. De az izgalmakhoz jól tudjuk, hogy egy pillanat is elég, nem hogy 10 perc! 

Elmondhatom, hogy nagyon jól játszottak a fiúk, látszik, hogy van összhang a csapatban. Nálam külön pontot kapott a kapus, ugyanis én még sosem hallottam kapust ennyire biztatni, korrigálni. Nekem ő volt a csapat hangja egyértelműen. 

Izgalmas volt a meccs, voltak részek, ahol kicsit sajnáltam, hogy kamera van a kezemben, mert szívesen összecsaptam volna a kezeimet, amikor lőttünk egy hatalmas kapufát. Pillanatok alatt át tudtam magamat adni ennek a sportnak. 

A végeredmény 2-1 lett Kartal SE javára 🙂 A Váciak is nagyon jól játszottak, a második játékidőben volt pár izgalmas helyzetük.

Szép volt fiúk, csak így tovább Kartal SE!

Íme néhány kép még a mérkőzés előttről: 

 De elég a sok szóból, lássuk azokat a videókat! 🙂 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük