Köszönet!

Igaz, hogy még Karácsony sincs, sőt év vége sincs még, de én már most szeretnék köszönetet mondani minden kedves olvasómnak! Erre a kis lelki feltöltődésre, azt hiszem, Nekem is szükségem volt így az ünnepek előtt! 

Természetesen holnap is lesz cikk késő délután, hiszen ne feledjük, hogy a Petőfi téren délután 4 órakor kezdődik a Falukarácsony megnyitója! 🙂 

Köszönöm, azt a mérhetetlen támogatást amit kaptam Önöktől, Tőletek! 
Köszönöm a kérdéseket, a javaslatokat, a téma ajánlásokat, a szerkesztőségbe beérkező leveleket! 🙂 

Köszönöm a biztató szavakat! Ha nem gond, pár levélből szeretnék  idézni.

„Szia, bocsánat a zavarásért.. Csak meg szeretném köszönni a munkád! Örülök neki hogy van valaki aki ennyit tesz Kartalért. Eszméletlen, minden nap tudsz valamit írni, amivel segíted az ember napját, vagy csak feldobod.. Hála neked minden kis infót tudunk amiről esetleg lemaradunk! Köszönjük szépen! Legyen csodás karácsonyotok! Kellemes ünnepeket!”

„Igazán érdekes az, amit ön csinál hírportálként. Néha úgy érzem egyes cikkeket olvasva, hogy inkább egy személyes blog, amit kicsit próbál közéletibbé varázsolni. Ezzel nem akarok semmi rosszat mondani, talán a mai világban pont ez kell az embereknek, hogy közelebb hozza a közéleti dolgokhoz, hogy valaki más szemén keresztül lássák a hírértéket.
Remélem, még sokáig lesz ereje írni.”

„Láttam az írásaidat, amik nagyon tetszenek”

„Gratulálok az oldalhoz, a lelkesedésedhez, csak így tovább!”

„Nagyszerű a cikked, gratulálok. Köszönet illet meg áldozatos munkádért is, hogy ennyit dolgozol, hogy tájékoztass minket Kartal életéről, működteted a facebook csoportot és ki tudja még mi van amiről nem tudok.”

„Örülök hogy végre van egy oldal ahol a kartali történésekről lehet olvasni, tájékozódni.”

„Nagyon jól vezeted a híreket. Gratulálok.”

„Élő, és hiteles. Friss, és mindenkit érintő közérdekű. Köszi a munkádat!”

Köszönöm! 🙂

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük