Internet, internet

Elnézést, tegnap kicsit szótlan voltam. Hamarosan itt a Szenteste, a Karácsony és dekorálok a kislányommal valamint a karácsonyi menü hozzávalóit ellenőrzöm, pontosítom majdnem minden nap 🙂

Ebben a nagy menü ellenőrzésben, kaptam egy nagyon jó téma ötletet az oldalra, ami nem más, mint az internetelérhetőség Kartalon.

Szentestén és Karácsonykor tény, hogy kevesebbet, de akkor is szoktak az emberek számítógép előtt ülni. Aki ismer, az tudja, hogy egy nagyon picit konyítok ehhez az egész dologhoz, viszont ami már nem fér a fejembe, az a döbbenet.

Ha jól tudom, Kartalon nincs túl sok internetszolgáltató. Én nekem eddig olyan nagy bajom nem volt ezzel az aktuális szolgáltatóval, de pár napja sajnos megszakadt ez a “több éves barátság” .

Elkezdtem kutakodni más lehetőség után, és ez a mai nap folyamán is folytatódni fog.

Amíg folyik a kutakodásom,  szeretnék emlékezni egy kicsit. Korábban a Kartal csoportban feljött egy poszt pontosan ezzel a témával kapcsolatban, miszerint: cseréljük le, vagy jöjjön ide más szolgáltató is!

Én akkor kétértelműen reagáltam. Akkor azt írtam, hogy aki internetezésre szeretné ezt használni, annak nagyon jó

( így nekem is), viszont aki már mást is szeretne az internetfelhasználáson kívül, annak lehet ez nem lesz elegendő. A másik szempont a szolgáltatás ára volt.

Én a napokban jöttem rá ( nézzék el, biztos későn érő vagyok a téma ezen részében), hogy nagyon drága ez a szolgáltató. De, ha nincs versenytárs, persze, hogy lehetnek ilyen árak. Pedig vannak versenytársak, csak nem mindenki él velük. 

Még egyszer írom, hogy olyan nagy gondom a mai napig nincs vele, hiszen elég gyors a letöltésem, a feltöltés az viszont már egy egészen más kérdés..

Mivel nem szeretnék reklámozni és cégeket megnevezni, ezért csak sejtetem, hogy én egy 3 betűs internet és kábeltévé szolgáltatóra szavaznék.

Szívesen indítanék vitatémát az ügyben, hiszen ez a dolog nem egyszer, és nem is kétszer volt téma a csoportban.

Más is benne lenne egy ilyen kezdeményezésben?

 

 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük