Karácsonyi készülődés a Faluházban,itthon, a faluban

Tegnap délután Deák Istvánné (Margit néni) szervezésében a Faluházban Karácsonyi készülődés volt 14 órától 17 óráig. 

Nagyon örültem ennek az eseménynek, indokolván, hogy most Művelődési Ház “híján” vagyunk. Igaz, mi nem tudtunk sokáig maradni, de végighallgattam miket fognak elkészíteni. Kicsit sajnáltam, hogy nem voltunk olyan sokan, de ettől inkább olyan családias lett a hangulat 🙂 

Lehetett karácsonyfa díszt készíteni, hóembert, angyalt, szóval mindent ami karácsonyi dísz lehet. Én tegnap este tudtam meg, hogy volt korábban húsvéti készülődés is a Faluházban. Remélem lesz jövőre is!

Mivel korábban jöttünk haza, az úton alaposan szétnéztem. Volt időm, hiszen nagyon csúszott az út. Üvegfesték díszek az ablakon, fényfüzérek házon kívül és belül, feldíszített kerítések és tuják. Fényárban úszik Kartal. Nagyon szép ez ilyenkor. 

Én személy szerint nem jeleskedem kézügyességben így az idén is valami egyszerűvel próbálkozok: a plafonról lelógó hólabdákat tettem fel ( vattából) és karácsonyi lámpásokat készítek a héten, valószínűleg ma este. Az ablakba a kislányom által kifestett karácsonyi festményeket tesszük ki. Kinti világítás most az idén nincsen nálunk.

Ki milyen dekorációval öltözteti fel a házát, lakását? 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük