Még van remény a fehér karácsonyra

Imádom, ha tévedek,pár napja ugyanis elég pesszimistán írtam egy cikket arról, hogy alig van esély a fehér karácsonyra. Még jó, hogy az időjárás ezerszer nagyobb az embernél! Végre havat látok!

Egyszerűen hóesésben minden őszintébbnek tűnik, még az emberi mosoly is. Érezni, látni az embereken, hogy a többség karácsony előtt ki van “éhezve” a hó látványára. 

Ma reggelre ha nem is 10 centiméter, de néhány centi hó fogadott bennünket. Mint sokan mások, én is egyből az időjárás jelentő oldalakat kezdtem bújni. Állítólag olyan sokan nézték reggel 7 óra fele, hogy az oldalon kisebb fennakadás volt! 🙂 

És ezt a képet láttam: 

Kép forrása: https://www.idokep.hu/karacsony

Nincs más dolgunk, mint eljárni a hótáncot, vagy a Jégvarázs meséből énekelni a Let it go-t vagy magyarul a Legyen Hó című dalt. Én továbbra is maradok a : “csak egy ici-pici hó kell” skandálásnál.

Mára mindenkinek kellemes szánkózást kívánok, és találkozzunk a kiállításon és a záró táncgálán délután! 🙂 A délutáni programokról itt a cikk : https://kartal.ihirek.hu/2018/12/10/hirek/infomorzsak/

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük