Infómorzsák

Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje. Azt meg még inkább remélem, hogy Kartal gyermekei nagyon is jól érezték magukat, hiszen nagyon sokáig itt volt nálunk a Mikulás, sőt még Mikulásvonatozás is volt!

Az oldalon még nincsen naptár alkalmazás, de kis türelmet kérek, ezen is rajta vagyunk! A mai napra különösebb programról nem tudok, így szeretném leírni azokat, amikről érdemes tudni.

December 14-én pénteken 13.00-16.00 óráig a Könyvtárban RETRO DIAMARATON lesz, ahol téli és még sok más meséket fognak látni a gyermekek. A vetítés mellett Papírszínház is lesz. A belépés díjtalan, viszont előre be kell jelentkezni!

December 15-én szombaton, 15:00-kor a Ladócsy Műterem-Galériában lesz egy 10×15 kiállítás megnyitó. A belépés itt is ingyenes! Valamint ezen a napon a Happiness Dance and Fitness Egyesület tartja a szokásos év végi zárógáláját a Kovács László Sportcsarnokban 17 órai kezdettel. Megnézhetjük, hogy hogyan táncolnak Kartal lányai, akik Európa döntőn is szerepelnek. Sőt, biztos vagyok benne, hogy valami meglepetés tánc is lesz. A belépés Ide is ingyenes!

December 16-án ezüstvasárnap, Deák Istvánné (Margit néni) szervezésében a Faluházban Karácsonyi készülődés lesz 14 órától 17 óráig! A belépőjegy 500 forint fejenként, és ez az összeg tartalmazza az anyagköltséget. Ezen a szép eseményen lehetőségünk van saját kezűleg elkészíteni a karácsonyi ajándékainkat.

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük