Karitasz, Katalin bál, és Albert Schweitzer kórház

Ne feledjük, hogy a mai nap folyamán van az utolsó Karitász csoport adománygyűjtése!
9 órától 12 óráig, a posta melletti óvodában!  Kiemelten a TARTÓS ÉLELMISZERT, JÁTÉKOT, működő képes háztartási eszközöket, bútor felajánlást várnak leginkább.
Valamint még szükség lenne ruhásszekrényre,hűtőszekrényre! Akinek van felesleges tiszta ruhája, az itt leadhatja, hiszen ez a ruhaszállítmány most hajléktalan szállókba kerül!
 

A mai nap folyamán a Kastélykert immár sokadszorra ad otthont a Katalin-bálnak. Zenélni Csepeli Balázs és a Galga Party Band fog. Garantált lesz a szórakozás. Az esemény oldalán már látható, hogy a vacsorával várt asztalokra elfogytak a jegyek, viszont a sétálójegyről még nem írták meg, hogy elfogyott volna, csak annyit, hogy korlátozott számban kapható. Ez a jegy ( ha van még) 1000 forint, és ez nem biztosít asztalt, széket, vacsorát. Mondjuk, ha ilyen jó zenekar lesz, nem biztos, hogy leülnék. A Katalin bál este 7 órakor kezdődik. A vacsorát pedig este 9 órakor találják. Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok!

Mivel jön a dermesztően hideg, ezért sajnos egyre többen mennek orvoshoz, vagy ne adja az ég, kórházba is. Most jutott tudomásomra az az információ, hogy november 26-án elkezdik az aszódi járóbeteg szakrendelő nyílászáróinak cseréjét. A felújítás alatt ez a szakasz, a szakrendelő részleges lezárásával vagy a szakrendelések átköltöztetésével jár. A további változásokról a kórház folyamatosan fogja tájékoztatni a lakosságot, így én is napi rendszerességgel fogom követni. Ezt a képet tette közzé a kórház. Aki csak teheti, adja tovább az információt!

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük