Friss hír a Mikulásról

Úgy fest a mai nap (is) a Mikulásé legfőképp. Most hallottam, hogy az igazi finn Mikulás Joulupukki Budapestre érkezik jövőhét csütörtökön.

Egyből telefont ragadtam és már fel is hívtam a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. Megtudtam, hogy a Finnair AY-1250 számú járatával érkezik, és körülbelül 10:50-re várják. Itt kicsit elbizonytalanodtam, ugyanis a Mikulás nem a szánnal jön? És ha nem azzal jön, akkor ki vigyáz a rénszarvasokra? Télanyó?

Korábbi cikkem a Mikulásról és a kartali Mikulásvonatról: https://kartal.ihirek.hu/2018/11/06/kultura/egy-honap-mulva-mikulas-nap/   https://kartal.ihirek.hu/2018/11/22/hirek/friss-hir-2/

No, de a lényeg. 

A Hall-ban a Mikulás nem szokott tartózkodni, így szinte csak a gépnél lehet őt elcsípni, de azt is le kell szervezni. Holnap mondanak nekem bővebb információt, hogy esetleg a kartali gyerekek közül aki szeretne vele közös képet készíteni, mi a teendő, avagy lehetséges-e. Holnap jelentkezem az aktuális információkkal! 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

3 Comments on “Friss hír a Mikulásról”

  1. Köztudott, hogy minden évben jön… Én folyamatosan figyelem-figyeltem. Hatvanban is lesz december 2.-án.. De meg vannak erre az időpontok és helyszínek, amikor anyuka-apuka meg a kis család.. Elviszi a gyermekeit a Mikuláshoz. Minek ehhez felhívni a repteret?

    1. Hátha valaki az első pillanatokra is kíváncsi, azért hívtam fel. Puszta jóindulatból.

  2. Ezzel csak az a baj… Mi hiába akarnánk oda menni es elsőként megpillantani… Úgysem lehet.. Mert csak gondold el, nem csak Mi vagyunk akik kíváncsiak vagyunk Rá.
    Nem rosszbol írtam, pl nekem 4 rokonom is a reptéren dolgozik, de kb lehetetlen… Csak gondolj bele! De pl azt jó ötletnek gondolnám, ha pl Kartalrol meg szerveznenk, hogy a kicsiket Hatvanba vigyük. De ez csak az én gondolatom.
    Az a baj annyira sok “szegény sorsú” család van, akiknek még ez sem adatik meg!
    Puszi Zsófi!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük