Búcsú volt Kartalon

Immár sokadik alkalommal került megrendezésre a kartali búcsú. Ilyenkor két féle emberrel szoktam találkozni; akik nagyon élvezik, és akik szörnyülködnek az árakon. Igen, utóbbiban talán lehet is valami ráció, mert lássuk be, néha-néha igenis sok pénzt elkérnek apróságokért. De mint minden dolognak, ennek is két oldala van, ők is a haszonból élnek, ez nem róható fel nekik.

Pláne akkor nem, amikor a méltán híres Black Friday (fekete péntek) keretében sokszor képesek vagyunk kétszeres vagy háromszoros árat kifizetni az „akciós” termékekért. 

Az idő, mint mindig most is csípős volt, de legalább sok-sok év után, most először nem esett az eső. Szerintem ennek mindenképpen örülhetünk.

Volt itt minden, mi szem szájnak ingere. Ehettél finom kürtős kalácsot (ha türelmesen ki tudtad várni a sorodat) , valamint burgonya spirált, vattacukrot, gumicukrokat, ihattál forró kávét és még lehetne sorolni. A cd eladó standot nem láttam, helyette kellemes meglepetésként ért a gyros pult.

Természetesen a játékok jobban vonzzák a gyerekeket, így idén ebből sem volt hiány. Volt itt break dance forgó, többféle körhinta, horgászos játék, NASA szimulációs játék, dodgem, kis vonat,póni lovaglás, sárkány hullámvasút, a kisebbeknek mobil játszóház is, és persze a búcsú sátrakban megannyi játék várta a csillogó szemű gyerekeket.

Készítettem pár képet az eseményről, és kürtős kaláccsal a kezemben, kipirosodott arccal mentem haza és közben az járt a fejemben, hogy 2 hét múlva Advent első vasárnapja lesz.


 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük