A váratlan helyzetek

Mondhat bárki bármit, az ember olykor feledékeny. Így esett meg, az, hogy teljesen kiment a fejemből a mai áramszünet. Mondanom sem kell, hogy minden összeesküdött ellenem. 15%-on volt a telefonom, mobilnetem pedig alig. Az utolsó mobilnet adatforgalmammal feltöltöttem pár képet a kartal.ihirek.hu facebook-os oldalára, és hála az égnek, nagyon sok ember tudott tájékozódni.

Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor áramszünet van, hogy mennyire kézenfekvőnek vesszük a dolgokat, hogy szinte minden csak egy ujjnyomásnyira van. Talán az egyik legnagyobb csapás lenne a fél világnak, ha megszűnne az áramszolgáltatás.

A további kellemetlenségeket elkerülve, újra kutatásba kezdtem. Az áramszolgáltató oldalán találtam egy táblázatot, melyben Kartal is szerepel. Ezért úgy döntöttem, hogy ebbe a cikkbe is beillesztem azt az excel táblázat részletet, mely Kartalra vonatkozik.

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük