Villáminterjú Sóti Lászlóval

Pár évvel ezelőtt a Kartali Községháza mellett építkezés ütötte fel a fejét. Mindent lehetett hallani, hogy mi épül, de egy közös nevező volt, hogy egy élelmiszerüzlettel bővül a falunk. Ezek után újra mindent lehetett hallani, hogy mi lesz, volt itt Lidl, Aldi, CBA, de a legbiztosabb a Spar volt. 
Billentyűzetet ragadtam, és körbekérdeztem pár ismerőst, hogy tudják-e kihez tartozik az épülendő Spar. Így jutottam el Sóti Lászlóhoz, akivel egy villáminterjút készítettem, és volt kedves válaszolni pár kérdésemre. 

Sok mindent lehetett hallani, hogy mi épül. Biztosan Spar lesz? 

Igen, ez már a sokadik Spar amit építünk, Kartal sem maradhatott ki ebből.

Hogy áll az építkezés? Mit mondhatsz el az olvasóknak? 

Jelenleg minden engedélyeztetés alatt áll.

Mikor lehet számítani az átadásra? 

Minden az engedélyeztetésektől függ, de nagyon igyekszünk, hogy minél hamarabb átadhassuk a Kartali lakosoknak. Szeretnénk, ha a vásárlói piac és kínálat bővülne Kartalon.

Kartali lakosok jelentkezhetnek pénztárosnak és árufeltöltőnek?

Persze! Első körben a kartali és a környékbeli lakosok vannak előtérbe helyezve.

Az interjút itt be is fejeztük, és reményekkel sétáltam ki az üzletből. Szóval, kitartás emberek, hamarosan lesznek új munkahelyek Kartalon, és nem utolsó sorban, lesz egy szép új élelmiszerüzletünk! 

 

About Dulai Zsófia

Kartalon élek immár 11 éve, Kislányom születése után megmoccant bennem valami.. az a valami hogy aktív tagja szeretnék lenni ennek a kis közösségnek :)

View all posts by Dulai Zsófia →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük