A jövő kezdete

“Ma van a hátralévő életed első napja.” – mondta Charles Dederich, egy kábítószeres-rehabilitációs program vezetője, de nemcsak függő személyiségek számára intő ez a mondat.
Minden napunkat úgy zárjuk le, hogy majd… Majd holnap… Majd jövő héten… Majd jövő hónapban… Majd jövőre…
Közben az élet elmegy mellettünk, és mi észre sem vesszük, mennyi jó dolog történt velünk.

Ezen az oldalon mától kezdve szeretnénk megállítani néha az időt, és megélni a pillanatokat. Jókat és rosszakat egyaránt, de mindenképpen együtt.

Ennek az oldalnak több küldetése is van:

  • összehozni a helyi közösséget egy valóban tartalmas, csak a helyi hírekről, eseményekről, csak a helyieknek szóló oldalon,
  • hozzászólási, véleményezési lehetőséget biztosítani az olvasók számára,
  • valóban hatékony megjelenési lehetőséget szeretnénk biztosítani a helyi vállalkozások számára, mert ezzel a helyi gazdaság erősödik,
  • és nem utolsó sorban, megreformáljuk az online újságírást is (ha már lúd, legyen kövér :) ).

Együtt sikerülni fog. Sőt: csak együtt fog sikerülni.

Szeretnél részt venni a közösségi életben?
Megosztásra váró sztorid, történeted van, helyi eseményekről?
Fotóztál valami szépet, érdekeset Kartalon?
Írj a Kartali Hírek adminisztrátorának a kartal@ihirek.hu e-mail címre.

Kiknek szól ez az oldal?

Minden kartalinak, aki szeretne jól tájékozott lenni, és szeretne részt venni az online közösségi életben, ami természetesen pozitív hatással lesz majd a valódi – offline – közösségi életre is. Itt nem lesz ismerősnek jelölgetés, privát üzenet küldözgetés, de lesznek véleménycserék, beszélgetések, sőt, olykor viták is.

Miről lesz szó az oldalon?

Legfőképpen a kartaliakról és Kartalról, ezen belül friss eseményekről, közéletről, kultúráról, politikáról – hiszen ez is az életünk része -, sportról, tudományról, technológiáról. Kiemelt helyet kapnak az oldalon azok a hasznos tudnivalók, amik könnyebbé teszik az életünket.

Kik írhatnak az oldalon?

Szeretnénk beindítani és bátorítani a közösségi hír- és tartalommegosztást, ezért egy előzetes irányelv alapjait szem előtt tartva, bárki írhat cikket az oldalra. Cikkírási irányelv letölthető innen>>
Ha vannak/lesznek írásaid, amelyeket megosztásra érdemesnek tartasz, küldd el e-mailben a kartal@ihirek.hu e-mail címre, és feltesszük az oldalra. Nincs karakterlimit, nincs semmi megkötés (a cikkírási irányelveken túl). A cikkeket az oldal adminisztrátora teszi fel, az általa legalkalmasabbnak ítélt időpontban, de mindenképpen pár napon belül.

Várjuk képeidet, fotóidat, videóidat, amelyek Kartalról szólnak, és érdekesek a kartaliak számára.

Miről NEM lesz szó az oldalon?

Kényesen ügyelünk arra, hogy a Kartali Hírek oldalra mindig jó érzéssel jöhess, ezért névtelen hozzászólások biztosan nem lesznek az oldalon. A beazonosíthatatlan hozzászólásokat egyszerűen nem jelentetjük meg. Mindannyian tudjuk, hogy ez mennyire fontos, hiszen névtelenül vagdalkozni bárki tud, de arra senkinek sincs szüksége, hogy arctalan Anonymusok véleményére figyeljen, és arra sincs szüksége a közösségnek, hogy ilyen vélemények rongálják a közhangulatot.
A hozzászólások megfelelőségéért minden esetben a honlap adminisztrátora felel. Csak olyan hozzászólókat várunk, akik ezt a feltételt – a közösség érdekében – elfogadják.

Ki üzemelteti a Kartali Hírek oldalt?

Az oldal üzemeltetője és jogtulajdonosa, és az országos ihirek.hu hálózat tulajdonosa a HősNők Kiadó Bt. (2173 Kartal Dobó utca 30.)
Az oldal adminisztrátora a HősNők Kiadóval áll szerződésben. Az oldal adminisztrátora egyben a főszerkesztő is.

Mi a véleményed?
Szólj hozzá!

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>